keshilla Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

Biznesi, nga një mjet për mbijetesë, në një mjet për t’u bërë i pasur

Strategy

6 mënyra për të gjetur punën e ëndrrave tuaja në “botën reale”

Travel

Shtetet që duhet t’i vizitoni patjetër verën e 2017

Strategy

Rregulli i “picës” që Jeff Bezos ndjek për mbledhje produktive

Sipërmarrje

Sipërmarrësit e suksesshëm nuk e bëjnë kurrë këtë gabim

Marketing

Si munden markat të eleminojnë ndërrimin e kanaleve gjatë reklamave?

Strategy

Arianna Huffington tregon gabimin më të madh që mund të bëni si një sipërmarrës

Teknologji

Teknologjia dhe fëmijët: Ja cila është arsyeja pse fëmijët nuk duhet t’i përdorin pajisjet teknologjike

Sipërmarrje

5 këshilla suksesi nga multimilioneri Manny Khoshbin

Strategy

7 këshilla për sipërmarrësit e së nesërmes nga liderët më të mëdhenj

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00