Personazhe

Ky sipërmarrës miliarder u bë njeriu më i pasur në Kinë

Media&PR

Jack Ma: ‘Në 30 vitet e ardhshme, bota do të shohë më shumë dhimbje sesa lumturi’

Sipërmarrje

Çfarë mund të mësoni për suksesin nga të rinjtë dhe Jack Ma?

Sipërmarrje

Këto 3 trende do të përcaktojnë të ardhmen tuaj, thotë Jack Ma

Filantropë dhe bamirës të shquar

Bill Gates, Jeff Bezos dhe investitorë të tjerë lançojnë projektin 1 miliardë $ për energji të pastër

Lajme

Jack Ma: Do të dyfishojmë volumin e transaksioneve në mbi 900 miliardë USD deri në 2020

Sipërmarrje

Jack Ma: Profili i një sipërmarrësi me dështime

Strategy

Këshilla kursimi nga miliarderë që të gjithë duhet t’i dinë

Lajme

Qeveria Kineze kundër gjigandit Alibaba të Jack Ma?

Marketing

Alibaba së shpejti në tregun indian e-commerce në 2016

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00