IPO Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

6 mënyra për të gjetur punën e ëndrrave tuaja në “botën reale”

Personazhe

Ky sipërmarrës miliarder u bë njeriu më i pasur në Kinë

Sipërmarrje

Kush është kompania miliarda dollarëshe që fuqizon Uber dhe Airbnb?

Sipërmarrje

Kjo grua 55-vjeçare ka ndryshuar historinë dhe ka bërë 140 milionë $

Startup

Si lindi GARAZH, vendi ku lindin dhe fuqizohen Idetë

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00