Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Teknologji

Apple krijon një kuti të veçantë për picat

Teknologji

Përse ju streson teknologjia?

Teknologji

Ja çfarë duhet të dini për funksionalitetet e fshehura të iOS 10

Teknologji

Apple do të lançojë në Mars 4 iPad të rinj

Strategy

Ja cila është këshilla e Richard Brandson për 2017

Teknologji

Nokia padit në gjykatë Apple

Teknologji

iPhone dhe iPad do të prodhohen në Indi

Startup

Mjetet që nevojiten për të hartuar një plan biznesi për startup-e dhe biznese të vogla

Teknologji

Për të gjithë nostalgjikët, Super Mario tani edhe në iPhone

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00