Teknologji

Nëse merrni këtë mesazh në WhatsApp, duhet ta fshini menjëherë atë

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Business Pulse

Android, tani edhe në makinën tuaj

Teknologji

Android OS është numri një në Kinë

Lajme

EasyPay vazhdon të sjellë risi në tregun shqiptar të pagesave

Slideshow

Google Maps ju tregon se ku e keni parkuar makinën tuaj

Teknologji

Ja çfarë duhet të dini për funksionalitetet e fshehura të iOS 10

Teknologji

Ky aplikacion numëron sa herë një burrë ndërpret gruan e tij

Teknologji

EasilyDo sjell aplikacionin e tij Email në Android

Mobile

Epoka e BlackBerry tashmë ka përfunduar plotësisht

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00