Business Pulse

Bill Gates: “Këto janë punët për të cilat do të braktisja kolegjin sot”

Sipërmarrës të suksesshëm

Letra e Michal Bohanes për sipërmarrësit e Ballkanit Perëndimor

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Vëllezërit nga Prishtina arrijnë sukses jo vetëm në tregun europian, por edhe me gjerë

Slideshow

15 thënie që do të ndryshojnë opinionin tuaj mbi paratë

Lajme

FXLider ofron kursin online pa pagesë: “Si të tregtoni me Bitcoin?”

Intervista

Tomi Kallanxhi: “Me Shpi.al jemi gjithnjë në evolucion”

Slideshow

Çfarë bënin në adoleshencën e tyre njerëzit më të suksesshëm në botë?

Lajme

Kompanitë “Albanian Trading Company” dhe “Lovers Albania” në fokus të investitorëve

Teknologji

Lufthansa mbështet risitë dhe lejon shitjen e biletave të avionit nëpërmjet kanaleve dixhitale të palëve të treta

Sipërmarrje

Warren Buffett tregon librin që i ndryshoi jetën dhe e ktheu atë në një miliarder

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00