Interneti Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Media&PR

Ja cilat janë mediat që shqiptarët besojnë më shumë

Personazhe

Ky sipërmarrës miliarder u bë njeriu më i pasur në Kinë

Intervista

Julia Goga-Cooke: Kalimi nga i punësuar në BOS I VETVETES është vërtet emocionues

Teknologji

Versioni më i fundit i Chrome mundëson shkarkimin e faqeve për lexim offline

Trajnime

Vjen sërish trajnimi “Be Social Be Creative: Social Media Marketing”

Teknologji

Ja çfarë duhet të bëni për të rritur shpejtësinë e internetit

Startup

Konferenca Spark.me, një mbështetje dhe promovim për startup-et

Thirrje per Aplikime

Thirrje për aplikime për Konkursin e Startup në Spark.Me 2017

Lajme

Vitin e ardhshëm interneti do të bllokohet për 24 orë

Trajnime

Trajnimi “Be Social Be Creative: Social Media Marketing”

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00