Startup

Dentem i bashkohet “Station F”, inkubatorit më të madh të startupeve në Europë

Slideshow

Çfarë parashikon Elon Musk për të ardhmen e botës?

Slideshow

E-shërbimet dhe zgjidhjet inovative, fokusi kryesor i konferencës së 8 të “Infocom World Albania”

Teknologji

Samsung lançon proçesorin Exynos Premium 9 i ndërtuar sipas teknologjisë botërore 10nm FinFET

Teknologji

Ford investon 1 miliardë $ në startupin e makinave të automatizuara “Argo”

Startup

“Learn, Network, Startup” në Startup Weekend Tirana

Shkence

Teknika më e re e Inteligjencës Artificiale do t’ju largojë frikën specifike që keni

Evente

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

ICT Youth Camp

Qershor 5, 2017
në orën 10:00 - 8 Qershor në orën 13:00

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00