Startup

Ja cila është arsyeja pse ky startup ka lëshuar 100 satelitë në hapësirë

Teknologji

Viber sjell risinë që të gjithë e kemi pritur

Teknologji

Facebook e bën më të lehtë kërkimin e fotove të pa etiketuara me anë të inteligjencës artificiale

Lajme

Instagram ekperimenton “fotot multiple” në një postim të vetëm ashtu si Facebook

Lajme

Jumptuit, iniciativa e shqiptarit Donald Leka tashmë e integruar me Office 365

Lajme

Pak histori nga shpikja e supermarketeve

Lajme

Shqipëria tani në Google Street View

Video

Disa nga reklamat më interesante Stop Motion

Thirrje per Aplikime

“Wiki Loves Monuments 2016”, gara e fotografive të monumenteve

Teknologji

Apple lançon sticker-at për iOS 10

Evente

Startup Grind Tirana mirëpret Agron Shehaj

Mars 29, 2017
5:30 PM - 8:30 PM

Arduino Day 2017

Prill 1, 2017
14:00 - 20:00

Workshop për Sipërmarrësit

Prill 8, 2017
9:30 AM - 12:30 PM

Get in the Ring Tirana

Prill 14, 2017
2:00 PM - 5:00 PM

Work & Study 2017

Maj 18, 2017
në 09:00 deri në 20 Maj në orë 12:00

Startup Live Tirana – Feel the Startup Spirit

Maj 19, 2017
3:30 PM - 21 Maj 8:30 PM

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM