Intervista

“Ylli në ngritje i ICT Awards”, Penda Smajljaj: “NotifyMe ka qenë projekti që më ka sfiduar në çdo aspekt.”

Intervista

Projekti “51 shërbimet e ZRPP” fiton çmimin “ICT Shërbimi Publik i Vitit” në Shqipëri

Intervista

Barnatari, sistemi i digjitalizimit për pajisjet mjekësore shpallet fituesi i “ICT Shërbimi Publik i vitit” në Kosovë

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Intervista

Rio Sherri, i riu nga Tirana merr çmimin “Eksperti në Sigurinë Kibernetike” në ICT Awards

Lajme

Albi Zhulali do të ofrojë platformën “Reception App” falas për të gjitha hotelet në Shqipëri

Media&PR

Mbahet takimi final i jurisë së Albanian ICT Awards, më 28 Prill shpallen fituesit e edicionit të pestë

Lajme

Mbyllen aplikimet e Albanian ICT Awards IV: Projektet gati për t’u ballafaquar me Jurinë

Teknologji

Cyber Security Privacy shpalos në Prishtinë vizionin për sigurinë dhe privatësinë online në datat 18 dhe 19 Janar

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00