i suksesshëm Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

5 hapat që duhet të ndiqni që startup-i juaj të jetë i suksesshëm

Slideshow

Post Startup Grind, Agron Shehaj: “Duhet të përqëndrohesh më shumë tek njerëzit dhe jo tek idea.”

Sipërmarrje

10 mësime të rëndësishme të karrierës që shumica e njerëzve i mësojnë shumë vonë

Strategy

4 mënyrat si njerëzit e pasur mendojnë për veten

Lajme

Cili është shqiptari që shpallet si më i suksesshmi në Suedi?

Strategy

Përse të rinjtë nuk blejnë më makina dhe apartamente?

Sipërmarrje

10 mësime suksesi për sipërmarrësit nga Amancio Ortega, themeluesi i Zara

Intervista

“Blancheur” ideja fituese e “The steps for creating a sucessful business”

Strategy

A është kjo puna e duhur për ty?

Strategy

Çfarë po të pengon të jesh i suksesshëm?

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00