i lire Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Strategy

7 gjërat që çdo shef i mirë duhet t’i thotë punonjësve

Strategy

4 mënyrat si të fitoni më shumë duke punuar më pak

Slideshow

Objektet më të mira që nuk mund të përmirësohen më tej

Teknologji

Galaxy Wide, telefoni më i lirë nga Samsung

Lajme

Çmimet e energjisë do të përcaktohen nga tregu i lirë

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00