guide Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

5 hapat që duhet të ndiqni që startup-i juaj të jetë i suksesshëm

Travel

Ismail Hoxha: Një bankier eksplorator, në zbulim të Shqipërisë

Marketing

Top 5 kurset falas online për Marketingun Dixhital

Strategy

4 mënyra për t’iu uruar mirëseardhjen të rinjve në kompani

Lajme

StartUS Magazine: Komuniteti startup dhe sipërmarrës në Tiranë shumë premtues

Startup

ciceroni4.me, një guidë për turistët e gjithë botës

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00