Startup

WeAreAlbania, startup-i i vetëm shqiptar në garën për të rinjtë sipërmarrës në Shkup

Lajme

“Albanian ICT Awards 2017”

Marketing

5 mënyra për të rritur biznesin tuaj duke përdorur rrjetet sociale

Teknologji

Bota udhëheqëse e Uber

Thirrje per Aplikime

“Wiki Loves Monuments 2016”, gara e fotografive të monumenteve

Strategy

Pse nuk duhet një shef i mirë?

Startup

‘Breaking Boundaries’: Zgjidhja jonë do ti bëjë astronautët të ndihen si në shtëpi

Uncategorised

Gara për privatizimin e Telekom Srbija në Serbi

Evente

Startup Grind Tirana mirëpret Agron Shehaj

Mars 29, 2017
5:30 PM - 8:30 PM

Arduino Day 2017

Prill 1, 2017
14:00 - 20:00

Workshop për Sipërmarrësit

Prill 8, 2017
9:30 AM - 12:30 PM

Get in the Ring Tirana

Prill 14, 2017
2:00 PM - 5:00 PM

Work & Study 2017

Maj 18, 2017
në 09:00 deri në 20 Maj në orë 12:00

Startup Live Tirana – Feel the Startup Spirit

Maj 19, 2017
3:30 PM - 21 Maj 8:30 PM

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM