Marketing

Si mund t’i mbijetojnë markat uljes së reklamave në TV?

Lajme

Mark Zuckerberg krijon një fond prej 5 milionë $ për të ndihmuar mësuesit e Silicon Valley që të përballojnë jetesën

Internet

Facebook tashmë ju lejon të komentoni me një GIF

High-Tech

Facebook po ndërton chat bots që mund të negociojnë dhe planifikojnë si njerëzit

Intervista

Projekti i suksesshëm HELLO, shpallet Inovacioni i Vitit nga ICT Awards

Lajme

Si të vendosni reagimin ‘Rainbow’ në Facebook?

Teknologji

Këshilla nga Facebook për video-reklama sa më efektive

Lajme

Të ardhurat e Jeff Bezos pritet të kalojnë edhe pasurinë e Bill Gates

Strategy

4 gabimet që penalizojnë pranimin tuaj në një kolegj ndërkombëtar

Personazhe

23 Librat që sipas Mark Zuckerberg të gjithë duhet t’i lexojnë

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00