Strategy

7 gjërat që çdo shef i mirë duhet t’i thotë punonjësve

Startup

WeAreAlbania, startup-i i vetëm shqiptar në garën për të rinjtë sipërmarrës në Shkup

High-Tech

Kampusi i Apple do të hapet zyrtarisht në Prill dhe ju mund t’a vizitoni atë

Slideshow

Gjirafa.com lançon GjirafaLab, një inkubator startupesh rajonal

Sipërmarrje

Çfarë duhet të keni kujdes kur zgjidhni partnerin tuaj të biznesit?

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00