Startup

5 hapat që duhet të ndiqni që startup-i juaj të jetë i suksesshëm

Sipërmarrje

Richard Branson shpjegon pse shumica e sipërmarrësve kanë mungesë vizioni

Startup

5 Mënyra për të arritur suksesin në Startup-it tuaj

Strategy

E dini se cila është përgjigjia më e mirë për pyetjen: “Përse doni të punoni në kompaninë tonë?”

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00