Strategy

Nuk doni që ta shpenzoni kot jetën tuaj? Ja 6 gjërat që nuk duhet të bëni më

Strategy

7 gjërat që çdo shef i mirë duhet t’i thotë punonjësve

Slideshow

12 Quotes motivuese nga Larry Page për Suksesin, Kreativitetin dhe Punën

Sipërmarrje

Këtë fundvit, bëhu Babagjyshi i një dëshire fëminore!

Lajme

Si të përgjigjemi kur na pyesin, “ku e shihni veten pas pesë vjetësh?”

Sipërmarrje

Si të nisësh një biznes absolutisht pa para?

Sipërmarrje

Modeli “iClub”, si po shndërrohen të rinjtë shqiptarë në zgjidhës të problemeve?

Strategy

8 gjërat që McDonald’s mund t’ju mësojë rreth suksesit në biznes

Strategy

Si të zgjidhni hapësirat më të mira të punës së përbashkët për startupin tuaj?

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00