Thirrje per Aplikime

Innovation Centre Kosovo, programi i inkubatorit hap aplikimet për startupet e reja

Sipërmarrje

Shqiptarët të prirur drejt vetëpunësimit, 16.285 biznese të reja janë hapur në 2016

Startup

5 hapat që duhet të ndiqni që startup-i juaj të jetë i suksesshëm

Lajme

Platforma e re “Fafi” iu jep mundësinë të zgjeroni biznesin tuaj

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00