besim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Startup

Michal Bohanes: “Sipërmarrës shqiptarë, vihuni punës dhe punoni fort.”

Thirrje per Aplikime

Bëhuni pjesë e WorldSkills dhe fitoni një udhëtim në Abu Dhabi

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (9): Dëgjimi aktiv gjatë procesit të shitjes

Strategy

Si arrijnë liderët të ndërtojnë ekipet më të mira?

Sipërmarrje

Mendoni se jeni i vjetër për të filluar një biznes? Kjo është arsyeja pse e keni gabim

Strategy

8 zakonet e njerëzve me vetëbesim të lartë

Strategy

7 gjërat që çdo shef i mirë duhet t’i thotë punonjësve

Strategy

A duhet t’ja thoni kolegëve pagën tuaj?

Strategy

3 mënyra se si sipërmarrësit mund të jenë mentorët më të mirë

Marketing

Mjeshtëria e shitjes (6): Brand Awareness–Njohja e Brandit

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00