Lajme

BE gjobit Facebook me 110 milionë euro

Lajme

Ministri Dervishaj firmos memorandumin e bashkëpunimit për forcimin e marrëdhënieve me Kinën

Teknologji

Android OS është numri një në Kinë

Lajme

Shqipëria kthehet në një “parajsë” pune për të huajt

Sipërmarrje

Çfarë do të thotë të jesh një sipërmarrës emigrant në Brexit, Britani?

Lajme

SME-të shqiptare të turizmit financohen me 20 milionë euro nga BE

Lajme

Pezullohen 30 kompani Call Center, çdo bëhet me 25 mijë të punësuarit?

Lajme

Ekonomia shqiptare nën sundimin e biznesit të vogël

Lajme

Shqipëria ndër vendet e fundit në Rajon për plotësimin e kritereve për shkencën dhe teknologjinë

Marketing

Social Impact Award, një komunitet për inovatorët e rinj socialë që transformojnë qëllimin në veprim

Evente

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

ICT Youth Camp

Qershor 5, 2017
në orën 10:00 - 8 Qershor në orën 13:00

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00