Lajme

BE gjobit Facebook me 110 milionë euro

Sipërmarrje

BE do të mbështesë idetë dhe sipërmarrjet e reja në Shqipëri

Lajme

Tashmë themelohet dhe një inkubator për sipërmarrjen

Sipërmarrje

Franca krijon një vizë të veçantë për sipërmarrësit, inxhinierët dhe investitorët

Lajme

Mediterranean Investments vë në dukje mundësitë që të ofron Shqipëria

EU Corner

5 mësime që liderët e bizneseve mund të mësojnë nga Brexit

Lajme

Miratohet ligji për mbylljen e “Call Center” në Shqipëri. Mijëra të rinj do mbeten në rrugë

Lajme

Doni të udhëtoni? Nuk vendosen më viza, duhet të aplikoni për autorizim

Strategy

Trump fitoi. Ku ke gabuar tjetër?

Startup

BE premton 400 milionë euro për të nxitur Startup-et

Evente

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

ICT Youth Camp

Qershor 5, 2017
në orën 10:00 - 8 Qershor në orën 13:00

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00