Slideshow

Saytaxi Albania: Një Shqipëri e pastër me makina elektrike

Intervista

Projekti i suksesshëm HELLO, shpallet Inovacioni i Vitit nga ICT Awards

Teknologji

Makinat elektrike do të mund të karikohen edhe kur janë në lëvizje

Intervista

Tomi Kallanxhi: “Me Shpi.al jemi gjithnjë në evolucion”

Teknologji

WhatsApp tashmë po dominon edhe tregun e video thirrjeve

Intervista

“Ylli në Ngritje” i ICT Awards Loran Pllana: “Vetëm me punë të palodhshme krijohen vlerat dhe suksesi”

Lajme

Click Speed Test, aplikacioni shqiptar vlerësohet maksimalisht në Play Store

Business Pulse

Android, tani edhe në makinën tuaj

Teknologji

Versioni më i fundit i Chrome mundëson shkarkimin e faqeve për lexim offline

Lajme

EasyPay vazhdon të sjellë risi në tregun shqiptar të pagesave

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00