Alibaba Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Lajme

Alibaba ka krijuar 30 milionë vende pune në Kinë dhe mendon të krijojë 1 milionë të tjera në SHBA

Teknologji

Jack Ma: “Përse njerëzit janë një hap përpara makinerive dhe robotëve?”

Slideshow

15 thënie që do të ndryshojnë opinionin tuaj mbi paratë

Personazhe

Ky sipërmarrës miliarder u bë njeriu më i pasur në Kinë

Media&PR

Jack Ma: ‘Në 30 vitet e ardhshme, bota do të shohë më shumë dhimbje sesa lumturi’

Sipërmarrje

Këto 3 trende do të përcaktojnë të ardhmen tuaj, thotë Jack Ma

Startup

Fakte që nuk i dinit për Startup-et me vlerë miliarda $

Lajme

Alibaba bëhet partneri kryesor i lojërave Olimpike deri në vitin 2028

Lajme

Tashmë Yahoo do të quhet “Altaba”

Filantropë dhe bamirës të shquar

Charles Feeney emërohet “James Bond i Filantropisë”

Evente

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017
6 PM- 7:30 PM

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00