Personazhe

Ky sipërmarrës miliarder u bë njeriu më i pasur në Kinë

Lajme

Cili është plani ambicioz i Mark Zuckerberg për Facebook në 10-vjeçarin e ardhshëm?

Teknologji

Snapchat është tashmë më i vlefshëm se Ferrari dhe Twitter së bashku

Teknologji

Kompania Apple vlerësohet me 699 miliardë $ duke thyer rekord

Strategy

Nëse do të bëhesh i pasur, mos i dëgjo këto gënjeshtra

Lajme

Trump thërret Mark Zuckerberg në kabinetin e tij qeveritar

Sipërmarrje

Këta ish të burgosur janë bërë sipërmarrës të suksesshëm

Lajme

Amancio Ortega, personi më i pasur në botë, ia kalon dhe Bill Gates

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00