Maj 2015 – “Një sipërmarrës premtues, duhet të ketë sy, veshë dhe nuhatje të zgjuar” – Baybars Altuntas.

REVISTA / MAJ 28 , 2015
Share

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00