Best of… Edicioni Nr. 1 i Biznesit në Shqip

REVISTA / GUS 06 , 2015
Share


Përshëndetje!

Ky material është i disponueshëm për profesionistët e Biznesit dhe ata që aspirojnë drejt Sipërmarrjes.

Për ta lexuar apo shkarkuar Plotëso formën e regjistrimit.

Regjistrohu pa pagese

Nëse nuk keni një llogari në Business Magazine


13 + 13=

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00