Përditësuar së fundmi: 06/04/2017

Platforma e re “Fafi” iu jep mundësinë të zgjeroni biznesin tuaj

nga Fiorela Jaupi
Pri 06, 2017
Studied at Faculty of Economy, Master of Science in Marketing. Content Editor at Business Magazine Albania
lexo me teper >

A dëshiron ta zgjerosh biznesin tënd online? Fafi ka hapur platformën për regjistrimin e bizneseve të reja. Shfrytëzoni rastin dhe regjistrohuni menjëherë!

Vetëm 100 biznese do të aprovohen si shitës të rinj në Fafi.

Fafi ka si synim kryesor të transformojë mënyrën e shitjes dhe blerjes në Kosovë. Kjo është mënyra e së ardhmes dhe mënyra që ka thyer të gjithë kufijtë botërorë në shitje deri tani!

Prandaj, nëse keni një biznes dhe mendoni që produktet tuaja mund të shiten online, Fafi ju ofron mundësinë që të aplikoni dhe të krijoni dyqanin tuaj online brenda pak minutash.

E gjitha ajo çfarë duhet të bëni është të vizitoni biz.fafi-ks.com dhe të aplikoni për krijimin e dyqanit tuaj online.

Platforma Fafi-ks.com iu ofron këtë mundësi me një ofertë të limituar të regjistrimit dhe mirëmbajtjes pa pagesë për 3 muajt e parë. Data e fundit për aplikim është: 30 Prill 2017

Fafi nuk është thjeshtë një platformë, është partneri juaj në biznes!

Për më shumë detaje se çfarë përfitoni në Fafi Business, ndiqeni videon më poshtë:

 

Burimi: gazetaexpress.com