Përditësuar së fundmi: 13/05/2017

Facebook, prezanton ikonën e re e cila ka një domethënie të veçantë

nga Neada Muçaj
Maj 13, 2017

Disa muaj më parë Facebook ndryshoi reagimet për një status apo një foto.

Nëse me parë thjesht mund të klikoje “Pëlqej”, me shenjën me gishtin e madh lart, filloi dhe ndarja e reagimeve me emoji, ku mund të shprehje keqardhje, habi, inat të qeshje, apo një zemër për dashuri.

Së fundmi këtij reagimi i është shtuar edhe një lule vjollcë, kuptimi i të cilës është për Ditën e Nënës, më 14 maj. Përkrah saj shkruhet ‘mirënjohje’.

facebook-prezanton-ikonen-e-re-e-cila-ka-nje-domethenie-te-vecante-businessmag

Ajo gjithashtu mund të përdoret në seksionin e komenteve, por aktualisht është në dispozicion vetëm për vendet që festojnë Ditën e Nënave të dielën.

Dita e Nënës festohet në më shumë se 80 vende të botës të dielën e dytë të majit.

/EconomicTimes

Evente

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

ICT Youth Camp

Qershor 5, 2017
në orën 10:00 - 8 Qershor në orën 13:00

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00