Upcoming events

Maj 30, 2017

BalkanCom 2017, konferenca e parë e komunikimit dhe rrjetëzimit në Tiranë

Edicioni i parë i konferencës "BalkanCom 2017" do të mbahet në datat 30 Maj - 2 Qershor 2017 në Tiranë, një nga qytetet më të mëdha të Gadishullit të Ballkanit. Tema e konferencës, Angazhimi i Rajonit...
Lexo më tepër
Maj 30, 2017

CEO i Dentem, Alen Saqe, i ftuari i radhës në “The Key to Success 3.0”

Ju ftojmë të bëheni pjesë e serisë së tretë të “The Key to Success 3.0”, organizuar nga “Innovators Club”, që do të mbahet të Martën, në 30 Maj, në orën 12:00 në Sallën e Konferencave (E-building), në...
Lexo më tepër
Maj 31, 2017

Startup Grind Tirana mirëpret Antonela Hako

Antonela Hako është bashkë-themeluese dhe qëndron në krye të departamentit të shitjes dhe marketingut në "Hako shpk", një nga kompanitë më të mëdha të sallamit në Shqipëri dhe Rajon. Themeluar në 1994...
Lexo më tepër
Qershor 1, 2017

Samiti Global i PR në Beograd

Ekspertët Global të PR duke filluar nga Weber Shandëick, European Space Agency, Rolls Royce Motor Cars, SAP, P&G, Unilever Hair Care dhe and Burson Marsteller Europe do të diskutojnë trendet e f...
Lexo më tepër
Qershor 2, 2017

Innovate your way out 2017!

Studentët e Fakultetit Ekonomik Tiranë, prezantojnë 10 projektet e tyre novatore për vitin akademik 2016 - 2017. www.innout.al (më tepër…)...
Lexo më tepër
Qershor 3, 2017

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Në datat 3 dhe 4 Qershor mbahet Samiti Global i Gruas 2017 në Plaza Hotel, Tiranë. Një ngjarje unike 2 ditore këtë verë që do të sjellë mendime të cilat nxisin biseda, ndriçim, njohuri të reja,...
Lexo më tepër
Qershor 5, 2017

Youth Talks #7 – mirëpret Besart Çopën

Eventet Youth Talks janë të ndërtuar sipas konceptit fireside në të cilin kordinatori i eventit, Mateo Prifti zhvillon një bisedë joformale në formën e një interviste përballë një audience live. Të...
Lexo më tepër
Qershor 5, 2017

ICT Youth Camp

“ICT Youth Camp” është një program trajnimi dhe mentorimi 4-ditor që synon të rrisë njohuritë dhe aftësitë e të rinjve dhe të rejave në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK), si...
Lexo më tepër
Qershor 8, 2017

Albania’s Business Generation, kursi i sipërmarrjes për t’u dhënë jetë ideve tuaja

ABG është kursi i parë i sipërmarrjes në Tiranë vetëm për gjimnazistët, të cilët duan të kthejnë idetë e tyre në kompani ose biznese të suksesshme. Kohëzgjatja e këtij kursi është 8 ditë. (më tepër&h...
Lexo më tepër
Qershor 13, 2017

Menaxhimi Strategjik i Pronësisë Intelektuale për SME-të

Workshop-i do të jetë një mundësi për të mësuar rreth rëndësisë strategjike të pronësisë intelektuale (IP) për startup-et, aktivitetet kyçe të pronësisë intelektuale për startup-et përgjatë rrugës dhe...
Lexo më tepër