Upcoming events

Prill 28, 2017

Forum Biznesi Shqipëri – Ukrainë

Forumi i Biznesit “Shqipëri - Ukrainë’’, i pari i këtij lloji mes dy vendeve, organizohet nën kujdesin e Qendrës së Eksporteve Shqiptare, Albanian Food Industry, Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë ...
Lexo më tepër
Prill 28, 2017

Edicioni i tretë i “NASA Space Apps Challenge” vjen në Protik Innovation Center

Bashkohuni me ne nga data 28 deri në 30 Prill, 2017 për edicionin e tretë të “NASA Space Apps Challenge” në Tiranë. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Maj 6, 2017

Frymëzo, Angazhohu dhe Vepro në YouthSpeak Forum 2017

AIESEC në Shqipëri organizon edicionin e tretë të eventit YouthSpeak Forum, i cili këtë rradhë do të zhvillohet me datë 6 Maj në Ministrinë e Punëve të Jashtme, me temë kryesore “Punë dinjitoze dhe rr...
Lexo më tepër
Maj 11, 2017

Samiti LEAP Zagreb 2017

Samiti LEAP 2017 është vendi ku ata që sjellin ndryshim hidhen në aksion. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Maj 13, 2017

Konferenca “Open Source Albania”, OSCAL 2017

Konferenca “Open Source Albania” (OSCAL) është konferenca e parë vjetore ndërkombëtare e këtij lloji në Shqipëri dhe do të mbahet për të katërtin vit radhazi për të promovuar lirinë e software-it, sof...
Lexo më tepër
Maj 17, 2017

Ke një ide? Mos u fsheh, shkëlqe dhe fito 20.000 €!

Edicioni i 11-të i @infoShare do të mbahet në datat 17-19 Maj në Miasto Gdańsk, Poloni. Startup-et nga e gjithë Europa do të marrin pjesë dhe do të provojnë fatin e tyre për të fituar çmimin e 1 prej ...
Lexo më tepër
Maj 17, 2017

Konferenca e parë studentore “Teknologjia që punëson”

Në kuadër të Javës së Inovacionit, Agjencia Kombëtare për Sigurinë Kompjuterike (ALCIRT) nën kujdesin e veçantë të Ministres për Inovacionin dhe Administratës Publike znj. Milena Harito, në partnerite...
Lexo më tepër
Maj 18, 2017

Work & Study 2017

Work & Study, edicioni i 8-të vjen sërish këtë vit në një dimension të ri dhe të konsoliduar. Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Arsimit dhe Sportit mbeten partnerët tanë të përhershëm në zhvillimi...
Lexo më tepër
Maj 19, 2017

Startup Live Tirana – Feel the Startup Spirit

Startup Live është shansi juaj për t’u bërë pjesë e skenës së startup-eve! Paraqisni idenë tuaj, frymëzohuni, krijoni apo bashkohuni me një ekip, merrni reagime nga mentorët ndërkombëtarë, pitch para ...
Lexo më tepër
Maj 26, 2017

Albanian Skills 2017

Hapet edicioni i tretë i “AlbanianSkills Competition 2017”, aplikoni nëse dëshironi të bëheni pjesë e konkursit. Eventi fillon të Premten në 26 Maj, 2017 në Innovation Hub Tirana 16:00 – 21:00...
Lexo më tepër