Upcoming events

Qershor 30, 2017

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

New Vision, në kuadër të programit për ngritjen e kapaciteteve të të rinjve do të organizojë për të tretin vit radhazi Shkollën Verore mbi “Aftesitë menaxheriale dhe Lidershipin”. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Korrik 2, 2017

Akademia Ndërkombëtare Verore 2017 – Siguria Kibernetike dhe Privatësia

UBT vitin e kaluar themeloi zyrtarisht divizionin e CERT bazuar në modelin akademik në përputhje me Strategjinë e Sigurisë Kibernetike të UBT-CERT. UBT-CERT dhe AKCESK në vitin 2016 nënshkruan "Memora...
Lexo më tepër
Shtator 7, 2017

Hardh Fest 2017

Qëllimi i festës së vjeljes së rrushit është promovimi i rajonit vreshtar të luginës së Rahovecit, Vertarisë, Rakisë, trashëgimisë shpirtërore dhe kulturore si dhe turizmin rural në Kosovë. Gjithashtu...
Lexo më tepër
Shtator 21, 2017

Konferenca e Biznesit në Shqipëri – ABC 2017

Konferenca e Biznesit në Shqipëri - ABC 2017 është eventi më i madh që organizohet në Shqipëri, i cili mbulon të gjitha aspektet e tranzicionit, nëpër të cilat po kalon ky shtet. Nga energjia te infra...
Lexo më tepër
Shtator 28, 2017

Doing Business 2017

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes organizojnë ngjarjen më të madhe të IHD-ve. Ju ftojmë të jeni pjesë e këtij ...
Lexo më tepër
Nëntor 18, 2017

Ke një ide inovative? Dëshiron ta kthesh atë në sipërmarrje reale? Mundësia Jote është Tani!

“Albanian Socio-Economic Think Tank”, në kuadër të javës globale të sipërmarrjes, 18-19 Nëntor 2017, vijon edicionin e dytë të “The steps for creating a successful business”, në Tiranë, ku të ftuar do...
Lexo më tepër