Upcoming events

Mars 29, 2017

Startup Grind Tirana mirëpret Agron Shehaj

Agron Shehaj është një prej sipërmarrësve novator më të suksesshëm në Shqipëri dhe më gjerë. Ai është themelues i disa prej kompanive të suksesshme brenda dhe jashtë vendit me fokus ofrimin e produkte...
Lexo më tepër
Prill 1, 2017

Arduino Day 2017

Arduino Day është një ditë ndërkombëtare që i dedikohet Arduino. Gjatë gjithë 24 orëve përreth globit do të ketë plot evente, secila prej tyre zyrtare dhe e pavarur ku njerëz të interesuar në Arduino ...
Lexo më tepër
Prill 5, 2017

Edicioni i 8-të i Infocom World Albania – “Rruga drejt Inovacionit”

Jemi në kohën e ndryshimeve të mëdha. Si rezultat i kësaj, ajo çfarë mund ta ketë ndihmuar një organizatë të jetë e suksesshme në të kaluarën mund të jetë shkaku i dështimit të tyre në të ardhmen. Kom...
Lexo më tepër
Prill 8, 2017

Workshop për Sipërmarrësit

Workshop-i i 5-të për Sipërmarrësit synon të krijojë një atmosferë interaktive mes akademikëve dhe profesionistëve që do të jenë edhe mentorë dhe pjesëmarrësve që janë studentë të universiteteve të nd...
Lexo më tepër
Prill 14, 2017

Get in the Ring Tirana

Lajm i mirë! Një ndër konkurset globale më të mëdha në fushën e Startup-eve “Get in the Ring” po vjen edhe në Shqipëri. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Maj 11, 2017

Samiti LEAP Zagreb 2017

Samiti LEAP 2017 është vendi ku ata që sjellin ndryshim hidhen në aksion. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Maj 17, 2017

Ke një ide? Mos u fsheh, shkëlqe dhe fito 20.000 €!

Edicioni i 11-të i @infoShare do të mbahet në datat 17-19 Maj në Miasto Gdańsk, Poloni. Startup-et nga e gjithë Europa do të marrin pjesë dhe do të provojnë fatin e tyre për të fituar çmimin e 1 prej ...
Lexo më tepër
Maj 17, 2017

Konferenca e parë studentore “Teknologjia që punëson”

Në kuadër të Javës së Inovacionit, Agjencia Kombëtare për Sigurinë Kompjuterike (ALCIRT) nën kujdesin e veçantë të Ministres për Inovacionin dhe Administratës Publike znj. Milena Harito, në partnerite...
Lexo më tepër
Maj 18, 2017

Work & Study 2017

Work & Study, edicioni i 8-të vjen sërish këtë vit në një dimension të ri dhe të konsoliduar. Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Arsimit dhe Sportit mbeten partnerët tanë të përhershëm në zhvillimi...
Lexo më tepër
Maj 19, 2017

Startup Live Tirana – Feel the Startup Spirit

Startup Live është shansi juaj për t’u bërë pjesë e skenës së startup-eve! Paraqisni idenë tuaj, frymëzohuni, krijoni apo bashkohuni me një ekip, merrni reagime nga mentorët ndërkombëtarë, pitch para ...
Lexo më tepër