Upcoming events

Maj 25, 2017

Seminar i hapur për Teknikat e Stërvitjes Mendore për Liderët

Z. Nikos Lambridis, Kreu i Studimeve MBA për Karrierën dhe Zhvillimin Profesional në Universitetin e Sheffield-it, do të mbaj një Seminar të Hapur për Teknikat e Stërvitjes mendore për Liderët. (m...
Lexo më tepër
Maj 26, 2017

Albanian Skills 2017

Albanian Skills është një iniciativë e pavarur shqiptaro-zvicerane pa asnjë qëllim ekonomik. Është besimi i organizatorëve të kësaj nisme që ekonomia e një vendi domosdoshmërisht ka nevojë për profesi...
Lexo më tepër
Maj 27, 2017

OPEN CODING AND ROBOTICS DAY!

  Fëmijë! Të rinj! Jeni të pasionuar pas robotikës? Doni të krijoni robotë në laboratorët me teknologjinë më të fundit? Gjithçka është gati! Na duheni vetëm ju! (më tepër…)...
Lexo më tepër
Maj 29, 2017

Konferenca SPARK.ME 2017 – Aty ku biznesi takohet me inovacionin dixhital

Spark.me është një nga konferencat më të rëndësishme të biznesit / internetit në Europën Juglindore. Konferenca është organizuar çdo vit në qytetin bregdetar të Budvas, në Malin e Zi që nga viti 2013,...
Lexo më tepër
Maj 30, 2017

BalkanCom 2017, konferenca e parë e komunikimit dhe rrjetëzimit në Tiranë

Edicioni i parë i konferencës "BalkanCom 2017" do të mbahet në datat 30 Maj - 2 Qershor 2017 në Tiranë, një nga qytetet më të mëdha të Gadishullit të Ballkanit. Tema e konferencës, Angazhimi i Rajonit...
Lexo më tepër
Maj 31, 2017

Startup Grind Tirana mirëpret Antonela Hako

Antonela Hako është bashkë-themeluese dhe qëndron në krye të departamentit të shitjes dhe marketingut në "Hako shpk", një nga kompanitë më të mëdha të sallamit në Shqipëri dhe Rajon. Themeluar në 1994...
Lexo më tepër
Qershor 1, 2017

Samiti Global i PR në Beograd

Ekspertët Global të PR duke filluar nga Weber Shandëick, European Space Agency, Rolls Royce Motor Cars, SAP, P&G, Unilever Hair Care dhe and Burson Marsteller Europe do të diskutojnë trendet e f...
Lexo më tepër
Qershor 2, 2017

Innovate your way out 2017!

Studentët e Fakultetit Ekonomik Tiranë, prezantojnë 10 projektet e tyre novatore për vitin akademik 2016 - 2017. www.innout.al (më tepër…)...
Lexo më tepër
Qershor 3, 2017

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Në datat 3 dhe 4 Qershor mbahet Samiti Global i Gruas 2017 në Plaza Hotel, Tiranë. Një ngjarje unike 2 ditore këtë verë që do të sjellë mendime të cilat nxisin biseda, ndriçim, njohuri të reja,...
Lexo më tepër
Qershor 8, 2017

Albania’s Business Generation, kursi i sipërmarrjes për t’u dhënë jetë ideve tuaja

ABG është kursi i parë i sipërmarrjes në Tiranë vetëm për gjimnazistët, të cilët duan të kthejnë idetë e tyre në kompani ose biznese të suksesshme. Kohëzgjatja e këtij kursi është 8 ditë. (më tepër&h...
Lexo më tepër