Upcoming events

Qershor 27, 2017

Seminar pa pagesë: Si të rrisni besnikërinë e konsumatorëve tuaj?

Ky seminar pa pagesë do t'i ndihmojë marketerët të njohin dhe kuptojnë programet e besnikërisë si një strategji për krijimin e vlerave dhe avantazh konkurrues në treg. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Qershor 30, 2017

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

New Vision, në kuadër të programit për ngritjen e kapaciteteve të të rinjve do të organizojë për të tretin vit radhazi Shkollën Verore mbi “Aftesitë menaxheriale dhe Lidershipin”. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Korrik 1, 2017

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Baboon APP vjen me një imazh të ri në muajin Korrik, më i përshtatshëm dhe më i thjeshtë për përdoruesit. Do të përfshijë gjithashtu një bashkëpunim fantastik me një nga bizneset më të mëdha në Shqipë...
Lexo më tepër
Korrik 2, 2017

Akademia Ndërkombëtare Verore 2017 – Siguria Kibernetike dhe Privatësia

UBT vitin e kaluar themeloi zyrtarisht divizionin e CERT bazuar në modelin akademik në përputhje me Strategjinë e Sigurisë Kibernetike të UBT-CERT. UBT-CERT dhe AKCESK në vitin 2016 nënshkruan "Memora...
Lexo më tepër
Shtator 7, 2017

Hardh Fest 2017

Qëllimi i festës së vjeljes së rrushit është promovimi i rajonit vreshtar të luginës së Rahovecit, Vertarisë, Rakisë, trashëgimisë shpirtërore dhe kulturore si dhe turizmin rural në Kosovë. Gjithashtu...
Lexo më tepër
Shtator 21, 2017

Konferenca e Biznesit në Shqipëri – ABC 2017

Konferenca e Biznesit në Shqipëri - ABC 2017 është eventi më i madh që organizohet në Shqipëri, i cili mbulon të gjitha aspektet e tranzicionit, nëpër të cilat po kalon ky shtet. Nga energjia te infra...
Lexo më tepër
Shtator 28, 2017

Doing Business 2017

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes organizojnë ngjarjen më të madhe të IHD-ve. Ju ftojmë të jeni pjesë e këtij ...
Lexo më tepër
Shtator 28, 2017

Tirana Business Matching 2017 – B2B Event

  Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, si një prej partnerëve të Enterprise Europe Network, organizon në këtë kuadër, për herë të parë eventin e ndërmjetësimit Tirana Business Matching....
Lexo më tepër
Nëntor 18, 2017

Ke një ide inovative? Dëshiron ta kthesh atë në sipërmarrje reale? Mundësia Jote është Tani!

“Albanian Socio-Economic Think Tank”, në kuadër të javës globale të sipërmarrjes, 18-19 Nëntor 2017, vijon edicionin e dytë të “The steps for creating a successful business”, në Tiranë, ku të ftuar do...
Lexo më tepër

Past events

Qershor 16, 2017

Prezantimi i Taksive Elektrike në Tiranë

Saytaxi ju fton në aktivitetin e saj ‘Saytaxi Opening Days’ më datë 16 Qershor pranë Tirana Business Park. Do keni mundësinë të informoheni drejtpërsëdrejti në lidhje me kullat e karikimit, mak...
Lexo më tepër
Qershor 14, 2017

Protik Community – Malware Analysis

Një workshop teknik me specialist të sektorit të sigurisë kibernetike, ku studentet dhe të gjithë të pasionuarit e sektorit do mësojnë sesi të analizojnë programet e këqija në një ambient të sigur...
Lexo më tepër
Qershor 13, 2017

Menaxhimi Strategjik i Pronësisë Intelektuale për SME-të

Workshop-i do të jetë një mundësi për të mësuar rreth rëndësisë strategjike të pronësisë intelektuale (IP) për startup-et, aktivitetet kyçe të pronësisë intelektuale për startup-et përgjatë rrugës dhe...
Lexo më tepër
Qershor 8, 2017

Albania’s Business Generation, kursi i sipërmarrjes për t’u dhënë jetë ideve tuaja

ABG është kursi i parë i sipërmarrjes në Tiranë vetëm për gjimnazistët, të cilët duan të kthejnë idetë e tyre në kompani ose biznese të suksesshme. Kohëzgjatja e këtij kursi është 8 ditë. (më tepër&h...
Lexo më tepër
Qershor 5, 2017

Youth Talks #7 – mirëpret Besart Çopën

Eventet Youth Talks janë të ndërtuar sipas konceptit fireside në të cilin kordinatori i eventit, Mateo Prifti zhvillon një bisedë joformale në formën e një interviste përballë një audience live. Të...
Lexo më tepër
Qershor 5, 2017

Menaxhimi i produkteve në një kompani në rritje

Në takimin tonë të rradhës do të kemi të ftuar Alen Saqen, CEO dhe bashkëthemelues i Dentem, një nga startup-et më të sukseshme në Shqipëri që po zgjerohet me shpejtësi në tregun ndërkombëtar. (më...
Lexo më tepër
Qershor 5, 2017

ICT Youth Camp

“ICT Youth Camp” është një program trajnimi dhe mentorimi 4-ditor që synon të rrisë njohuritë dhe aftësitë e të rinjve dhe të rejave në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit (TIK), si...
Lexo më tepër
Qershor 5, 2017

Hapja e Fushatës ndërgjegjësuese “Siguria dhe Privatësia në Internet”

Komuniteti SPI starton fushatën ndërgjegjësuese me temë "Siguria dhe Privatësia në Internet". Kjo fushatë ka si target grupe nxënësish dhe studentësh në mbarë Shqipërinë. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Qershor 3, 2017

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Në datat 3 dhe 4 Qershor mbahet Samiti Global i Gruas 2017 në Plaza Hotel, Tiranë. Një ngjarje unike 2 ditore këtë verë që do të sjellë mendime të cilat nxisin biseda, ndriçim, njohuri të reja,...
Lexo më tepër
Qershor 2, 2017

Innovate your way out 2017!

Studentët e Fakultetit Ekonomik Tiranë, prezantojnë 10 projektet e tyre novatore për vitin akademik 2016 - 2017. www.innout.al (më tepër…)...
Lexo më tepër
Faqe 1 nga 20123...E fundit »

Evente

Shkolla verore “Aftesitë menaxheriale dhe Lidership”

Qershor 30, 2017
2:00 PM - 5:00 PM Korrik 2

Imazhi i ri i aplikacionit Baboon

Korrik 1, 2017
8:00 AM - 8:00 PM

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00