Be Social Be Creative: Social Media Marketing

Vjen trajnimi "Be Social Be Creative: Social Media Marketing" në ELBASAN në datë 25 Mars në orën 10 AM - 2 PM, falë kërkesave të shumta që pati për realizimin e këtij aktiviteti. Në një kohë kur çdo gjë po vërtitet rreth internetit dhe rrjeteve so

Trajnim i Hapur 3 Ditor: Puna në Ekip & Menaxhimi i Kohës

Në datat 27 - 29 Mars 2017, Znj. Elda Gjoka - Trajnere & Folëse Motivuese mban Trajnimin e Hapur tre ditor: "PUNA NË EKIP & MENAXHIMI I KOHËS, TË KESH MENDËSI TË FORTË ORGANIZUESE" (më tepër…)

Trajnim për Burimet Njerëzore

Rekrutimi dhe përzgjedhja është një nga proçeset më të rëndësishme në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore. Vendimet e gabuara në proçesin e rekrutimit sjellin një impakt negativ financiar dhe të uljes së produktivitetit në organizatë. (më tepër&helli

Be Social Be Creative: Social Media Marketing

Vjen trajnimi "Be Social Be Creative: Social Media Marketing" në ELBASAN në datë 25 Mars në orën 10 AM - 2 PM, falë kërkesave të shumta që pati për realizimin e këtij aktiviteti. Në një kohë kur çdo gjë po vërtitet rreth internetit dhe rrjeteve so

Trajnim me fokus pjesëmarrjen e të rinjve në vendimarrjen lokale

Në kontekstin e demokracisë lokale është thelbësore që çdo qytetar të informohet dhe agnazhohet në diskutimin publik të çështjeve që lidhen me ta. Në mënyrë që kjo të realizohet, lidhjet midis institucioneve dhe qytetarëve duhet të vendosen për të pë

Trajnim: “Get Ready to Work”

Për të gjithë të rinjtë e interesuar në fushën e programimit, Innovation Hub mbështetur edhe nga aktorë të ndryshëm pjesë e ekosistemit të Startupeve, nis së shpejti një seri trajnimesh. Trajnimi fillon në datë 15 Mars 2017 ora 17:00-20:00 Apliki

Trajnimi: “Improve Your Leadership Skills”

Student Economic Forum me mbështetjen e Albanian Young Leaders Forum, shoqatës së parë kombëtare të liderëve të rinj shqiptar në datë 12 dhe 13 Mars 2017, ora 14:30 pranë Qendrës Rinorë Tiranë zhvillon trajnimin me temë “Improve Your Leadership Skill

Trajnim: Strategjia e Marketingut Online

Si prezantohen klientët tuaj me produktet tuaja në telefonat e tyre celular? Çfarë mësojnë konsumatorët në lidhje me shërbimin tuaj duke shfletuar Facebook-un? Çfarë mund të bëjë organizata juaj për të rritur përvojën e klientëve tuaj online? Ky kurs

Trajnim: Inteligjenca Emocionale

Inteligjenca emocionale është aftësia për të identifikuar, kuptuar, kontrolluar dhe vlerësuar emocionet tona dhe të të tjerëve. Ajo ndikon në funksionimin e trurit tonë në aspektet e marrëdhënies me veten dhe me të tjerët, sikurse janë: marrëdhëniet,

Trajnimi “Be Social Be Creative: Social Media Marketing”

Në një kohë kur çdo gjë po vërtitet rreth internetit dhe rrjeteve sociale as biznesi nuk mund t’i shmanget suksesit që ai sjell. Zgjidh të jesh fitues, vlen të marësh një nga profesionet më të kërkuara sot! Në trajnim do të mësohet se si të menaxh

Trajnim i formimit profesional për ekspertë fiskalë

Instituti i Ekspertëve Fiskalë fillon trajnimin e formimit profesional për ekspertë fiskalë. (më tepër…)

Trajnim për Specialistë Finance dhe Specialistë të Burimeve Njerëzore

Instituti i Trajnimit dhe Formimit Profesional "Ardex-Consulting" njofton se, kanë filluar rregjistrimet për trajnimet me temë: (më tepër…)

Trajnime Profesionale për Web Design, Linux System dhe të tjera…

Dominusoft në bashkëpunim me Metropolitan Incubator, ka nisur regjistrimet për raundin e ri në Trajnimet Profesionale: -Linux System Admin: Mësoni si të administroni sistemin operativ Linux. (më tepër…)

Evente

Startup Grind Tirana mirëpret Agron Shehaj

Mars 29, 2017
5:30 PM - 8:30 PM

Arduino Day 2017

Prill 1, 2017
14:00 - 20:00

Workshop për Sipërmarrësit

Prill 8, 2017
9:30 AM - 12:30 PM

Get in the Ring Tirana

Prill 14, 2017
2:00 PM - 5:00 PM

Work & Study 2017

Maj 18, 2017
në 09:00 deri në 20 Maj në orë 12:00

Startup Live Tirana – Feel the Startup Spirit

Maj 19, 2017
3:30 PM - 21 Maj 8:30 PM

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM