Mobile

Shebah, aplikacioni për shërbim taksi vetëm për femrat

Teknologji

WhatsApp vjen tashmë me një risi për bizneset

Teknologji

Ky aplikacion numëron sa herë një burrë ndërpret gruan e tij

Teknologji

Samsung prezanton telefonin e mençur Xcover 4 të fortë, por elegant gjatë Kongresit Botëror të Celularëve në Barcelonë

Teknologji

Aplikacioni Allo mund të jetë WhatsApp-i i ri

Mobile

iPhone i ri i Apple mund të mos jetë gati për t’u lançuar në Shtator

Teknologji

3 telefonat më të mirë të momentit

Mobile

Nokia 3310 rikthehet me baterinë që zgjat 1 muaj dhe me Snake

Teknologji

Samsung Zgjeron Portofolin e Tabletëve me Galaxy Tab S3 duke ofruar argëtimin dhe produktivitetin e pajisjeve të lëvizshme

Faqe 3 nga 28« E para...234...E fundit »