Personazhe

Mark Zuckerberg ka punësuar 47 shkencëtarë për të kuruar të gjitha sëmundjet

Filantropë dhe bamirës të shquar

Charles Feeney emërohet “James Bond i Filantropisë”

Filantropë dhe bamirës të shquar

Bill Gates, Jeff Bezos dhe investitorë të tjerë lançojnë projektin 1 miliardë $ për energji të pastër

Personazhe

J.K. Rowling humbet statusin e saj si miliardere. Arsyeja do t’ju habisë!

Personazhe

Bill Gates jep arsyen pse i do paratë

Personazhe

Chan Zuckerberg ndërmarrin iniciativën për të investuar 3 miliardë $ në kurimin e sëmundjeve

Personazhe

George Soros po investon 500 milionë dollarë për refugjatët

Personazhe

Presidenti i SHBA-ve nderon një shqiptar

Lajme

PARTNERËT SHQIPËRI SHPALL KONKURSIN “ÇMIMI I FILANTROPISË 2016”

Faqe 1 nga 212