Sipërmarrës të suksesshëm

15 gjëra që nuk i dini për Mark Zuckerberg

Filantropë dhe bamirës të shquar

Charles Feeney emërohet “James Bond i Filantropisë”

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Cili është shqiptari që donte të shpëtonte lokalin e famshëm “Carnegie Deli”, në New York?

Sipërmarrës të suksesshëm

Takoni Elon Musk, personin që PO SFIDON REALITETIN!

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Shqiptarja Ermelinda Manos, një sukses në Las Vegas

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Shqiptari, biznes për mbarështimin e bletëve në Amerikë

Filantropë dhe bamirës të shquar

Bill Gates, Jeff Bezos dhe investitorë të tjerë lançojnë projektin 1 miliardë $ për energji të pastër

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Shqiptari që kontrollonte Hotel Plaza-ën

Shqiptarë Sipërmarrës në botë

Historia e gazetës “Illyria”, zëri i shqiptarëve të Amerikës, e udhëhequr drejt suksesit nga shqiptarja Evgeni Bajrami

Faqe 1 nga 6123...E fundit »