Startup

4 hapa për të kaluar nga një startup në një kompani të zhvilluar

Startup

Themeluesja e këtij Startup-i kaloi menjëherë nga miliardere në trokë

Startup

Post Startup Grind me Miranda Ademaj: “Dashuroje atë që do të bësh.”

Startup

Një startup Hungarez po gjeneron energji nga trotuaret

Startup

Gjermania dhe Franca ngrenë një fond prej 1 miliardë euro për të mbështetur startup-et dixhitale

Startup

Një startup po kthen mbetjet e birrës në shufra çokollate

Startup

“Learn, Network, Startup” në Startup Weekend Tirana

Startup

Muzikantët dhe startup-et bashkohen për të bërë një fushatë për energjinë e pastër

Startup

Post Startup Grind, Edi Demaj: “Kam ardhur të t’a bëj jetën më të mirë. Nëqoftëse nuk beson, provo.”

Faqe 1 nga 13123...E fundit »