Media&PR

Lindita Komani: “Secilit analist portalin e tij?”

Media&PR

“Do you have an idea?”, ja cilat ishin idetë që kaluan në fazën tjetër

Media&PR

Heather B. Armstrong, Jason Romeyko dhe Virginia Salas Kastilio janë tre folësit e radhës të Spark.me 2017

Media&PR

Jack Ma: ‘Në 30 vitet e ardhshme, bota do të shohë më shumë dhimbje sesa lumturi’

Media&PR

“Share Albania” dhe “Urban Line” janë idetë që do i shohim përsëri në fazë tjetër të “Do you have an idea?”

Media&PR

Linda Shomo, CEO e EasyPay, folësja e dytë e “The key to success 2.0”

Media&PR

Mbahet takimi final i jurisë së Albanian ICT Awards, më 28 Prill shpallen fituesit e edicionit të pestë

Media&PR

Albi Zhulali, CEO i Softmogul, i ftuari i parë i “The Key to Success 1.0”

Media&PR

“My ProCare” dhe “Artizane të natyrës” ishin idetë që kaluan me sukses në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Faqe 3 nga 18« E para...234...E fundit »