Media&PR

Linda Shomo, CEO e EasyPay, folësja e dytë e “The key to success 2.0”

Media&PR

Mbahet takimi final i jurisë së Albanian ICT Awards, më 28 Prill shpallen fituesit e edicionit të pestë

Media&PR

Albi Zhulali, CEO i Softmogul, i ftuari i parë i “The Key to Success 1.0”

Media&PR

“My ProCare” dhe “Artizane të natyrës” ishin idetë që kaluan me sukses në fazën tjetër të “Do you have an idea?”

Media&PR

Studimi i ri zbulon se përdorimi i Facebook ul mirëqenien tuaj

Media&PR

Cila është e vetmja gjë që Mbretëresha Elizabet II ha çdo ditë?

Media&PR

Lars Silberbauer nga LEGO vjen si folës në Samitin “LEAP 2017”

Media&PR

Cilat ishin idetë që kaluan në fazën tjetër të “Do you have an idea”?

Media&PR

Tashmë testi Myers-Briggs (MBTI) vjen në shqip!

Faqe 1 nga 16123...E fundit »