Intervista

Intervistë me ekspert, Arjeta Dhima: “E folura në Publik”

Intervista

Shkolla Digjitale, aty ku konceptet e programimit mësohen qysh fëmijë

Intervista

Bashkë-Themeluesi dhe Drejtori Operativ nё SEEU TechPark për Nasa Space Apps Challenge

Intervista

Intervista me Drejtorin e PROTIK për Nasa Space Apps Challenge

Intervista

Anisa Kuçi: OSCAL, konferenca e kulturës dhe dijes së lirë

Intervista

Mërgim Cahani: “Përderisa dikush vazhdon dhe nuk ndalet, atëherë suksesi është i pashmangshëm.”

Intervista

“Çdo udhëtim i gjatë, fillon me hapa të vegjël!”-Guillermo Albizuri

Intervista

Anna Dvornikova: Ftoj të gjithë sipërmarrësit shqiptarë të bëhen pjesë e programeve tona

Intervista

Etika dhe morali në suksesin e një kompanie. Takim me sipërmarrësin Genci Likoskëndaj

Faqe 3 nga 7« E para...234...E fundit »