Media&PR

“Ferma Amalthia” dhe “Albanian Adventure Resort” bëhen pjesë e finales së madhe të “Do you have an idea?”

Lajme

Kompania gjermane e veshjeve “Hugo Boss” padit Drejtorinë Shqiptare të Markave dhe Patentave

Lajme

Ndryshon formulari i deklarimit të pagesës së TVSH-së

Intervista

“ICT Ylli në Ngritje”, Raesa Nikshiqi: “Njerëzit me nevoja të veçanta në fokus të projektit tim.”

Teknologji

WhatsApp tashmë po dominon edhe tregun e video thirrjeve

Business Pulse

Diktatura moderne e punësimit

Lajme

Shpallet fituesi i koncesionarit për ndërtimin e terminalit të pasagjerëve në Tiranë

Lajme

E-Albania tashmë ofron shërbimin elektronik “Certifikatë pronësie e mjetit”

Intervista

“Ylli në ngritje i ICT Awards”, Penda Smajljaj: “NotifyMe ka qenë projekti që më ka sfiduar në çdo aspekt.”

Faqe 1 nga 373123...E fundit »