Nga kategoria : Reklama

Bulizmi, Fenomen i (pa)njohur në Fushatat Marketing

Në fillim të vitit 2016 GAP lançoi një linjë të re GapKids nën udhëheqjen e të famshmes Ellen De Generes. Linja u promovua me anë të një fushate publicitare me imazhe të disa vajzave nga 5-14 vjeç  të kompanisë Le Petite Cirque , ku binte në sy një

PROGRAME MENAXHERIALE ME TE MIRAT NE TREG ! DUKE FILLUAR NGA 100 EURO!

  PROGRAMET ME TE MIRA NE TREG TANI VIJNE ME NJE SUPER OFERT! DUKE FILLUAR NGA 100 EURO JU DO TE MUND TE : Menaxhimi dhe kontrolli i punonjesve Krijimi i furnitoreve te ndryshem me informacione te ndryshme Kontrolli i stokut Rapo

Të hipnotizuar nga kulti i dhuratave…

Ky është shkrimi im i parë për vitin 2016. Shumë pak idera kam rreth parashikimeve për të ardhmen (përveç dëshirave), apo për ato që kemi lënë pas. Për më tepër shumë prej figurave udhëheqëse të marketingut dhe komunikimit në botë i kanë shkrua

“The monkey talents”

Arësyeja që më shtyn të shkruaj këtë rradhë është më shumë se një arësye…. Janë një milion arësye në fakt që lidhen me perceptime dhe qasje të deformuara pas interesave momentale që krijojnë më pas modelin “kap ç’të kapësh në biznes”. Më kujtohet

Si frymon komunikimi marketing brenda organigramave?

Ata që e kanë krijuar përvojën e tyre të punës, duke kryer një kapërcim të natyrshëm nga Agjencia Publicitare drejt një kompanie, si staf i departamentit të marketingut dhe komunikimit, pa dyshim që e kanë ndjerë ndryshimin e sfidave dhe filozofi

Evente

Startup Grind Tirana mirëpret Agron Shehaj

Mars 29, 2017
5:30 PM - 8:30 PM

Arduino Day 2017

Prill 1, 2017
14:00 - 20:00

Workshop për Sipërmarrësit

Prill 8, 2017
9:30 AM - 12:30 PM

Get in the Ring Tirana

Prill 14, 2017
2:00 PM - 5:00 PM

Work & Study 2017

Maj 18, 2017
në 09:00 deri në 20 Maj në orë 12:00

Startup Live Tirana – Feel the Startup Spirit

Maj 19, 2017
3:30 PM - 21 Maj 8:30 PM

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM