Nga kategoria : Karriera

Introduction to Marketing

Taught by three of Wharton's top faculty in the marketing department, consistently ranked as the #1 marketing department in the world, this course covers three core topics in customer loyalty: branding, customer centricity, and practical, go-to-marke

DESHIRONI TE RRISNI TE ARDHURAT ? JA NJE MENYRE !

DESHIRONI TE FITONI SA ME SHUME PARA ? DESHIRONI TE KENI NEN KONTROLL 100% PUNONJESIT TUAJ ! DESHIRONI TE SHIKONI CFARE SHITET E CFARE VIDHET ? TE ORGANIZONI PUNEN DHE PUNONJESIT, TE BENI RAPORTE INVENTARE? TE GJITHA KETO DHE ME TEPER JU MUND TI B

Evente

Open Source Design Workshop #1

Janar 25, 2017
17:00 – 20:00