Nga kategoria : Internet

Pse duhet të keni një faqe interneti për biznesin tuaj?

Në ditët e sotme interneti është gjithmonë e më i pranishëm në jetën e përditshme të të gjithëve. Sipas ITU-së (International Telecommunication Union), përdorimi i internetit në Shqipëri, në vitin 2013 ka përfishirë rreth 60% të popullsisë, një rritj

DuckDuckGo tejkalon 10 milion kërkime në ditë

DuckDuckGo është duke festuar faktin se për herë të parë motori i kërkimit, i cili është i përqëndruar në privatësinë e përdoruesëve, ka tejkaluar më shumë se 10 milionë kërkime në ditë. Sipas një intervistë të fundit me CNBC, popullariteti i Duck

Ku duhet të mbështetemi më shumë kur ndërtojmë një biznes virtual?

Shpesh kemi parë faqe interneti që merren me shitje-blerjeve,porosi online,prenotime hoteli apo biletash për udhëtime apo bileta kinemaje etj. Të gjitha këto realizohen nga shtëpia pa e prishur aspak rehatinë tonë të përditshme dhe për më tepër pa h

Evente