Nga kategoria : Hoteleri

Hotel Doro City – nje nga bizneset me elitare ne hoteleri

Hotel Doro City ,Tirane,Shqiperi,  eshte nje hotel  luksoz  me 4  yje i cili përcakton prestigjin ,traditën dhe mikpritjen në një atmosferë të qetë.  Hoteli ndodhet  në nje pozicion  ideal dhe  nje  distance   prej vetem pak minutash ne kembe nga qe

Evente

Open Source Design Workshop #1

Janar 25, 2017
17:00 – 20:00