Nga kategoria : Energjia

JET TOWEL-Tharësi i duarve me efiçencë të lartë

Dizenjo elegante dhe fuqi e lartë Jet Towel është tharësi më efiçent i duarve me shpejtësi të lartë elektrike.  I projektuar me një dizenjo elegante, i qetë në punim, miqësor me mjedisin dhe ekonomik në përdorim, Jet Towel bën të mundur tharjen e

Zgjidhni gjithmonë më të mirën, zgjidhni Mitsubishi Electric!

Momentet e relaksit dhe qetësisë janë mjaft të çmuara, prandaj duhet të jemi tepër të kujdesshëm në zgjedhjen e gjërave të duhura. Kondicioneri MSZ-FH, me sensor 3-Dimensional, i cili përcakton vendodhjen tuaj në ambjent si dhe përshtat rrymën e ajr

Evente

Albanian Skills 2017

Maj 26, 2017
ora 08:00 dhe 27 Maj ora 09:00

Samiti Global i PR në Beograd

Qershor 1, 2017
9 AM - 5 PM

Innovate your way out 2017!

Qershor 2, 2017
10 AM - 2 PM

SAMITI GLOBAL I GRUAS

Qershor 3, 2017
9 AM/6PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00