Nga kategoria : Edukim

Kosova nuk eshte Serbi (Kosovo no es Serbia )

E mbaj mend  kur u dynden heren e pare ,njerezit qe i perkisnin asaj toke.Kembzbathur te etur , per tu kthyer ne athdheun e tyre qe e quanin shtepi. Ishte viti 1997 ,aso kohe isha femije vetem 7 vjec ,por e mbaj mend si sot kur ne shtepine time er

Metila Dervishi ,Zonjusha që i ngjan Diellit

Ku je rritur ti zonjushe.... ?Përse nuk të kam parë më parë ....? A jemi takuar kaq rastësisht ndonjëherë ...? Më ke folur... ?      Ta kam ditur shikimin ,po mendimet ? Ishte shumë e vështirë që të përshkruaja ty ,njësoj si të merrja copëzat e m

Kur shkruan Josiba

(më tepër…)

Në shtator dhe tetor mbahet gara e fotografisë Wiki Loves Monuments Shqipëri

Edhe këtë vit, për të tretën herë me radhë, do të mbahet gara e fotografisë Wiki Loves Monuments në Shqipëri nga 15 shtator - 15 tetor 2016 për të mbledhur  fotografive të monumenteve për të pasuruar artikujt e Wikipedias. Trashëgimia kulturore ës

71 folës të pranishëm këtë vit të 3-të në konferencën OSCAL

  OSCAL – Open Source Conference Albania – 14 & 15 Maj 2016 Aktiviteti po mbahet në ambientet e Universitetit Metropolitan dhe u deklarua i hapur nga njëri prej themeluesve dhe ekipit organzator, Redon Skikuli. “Këtë vit të 3-të të

Ç’më mësoi laptopi i avashtë!

Pavarësisht se ditët festave janë plot qetësi dhe kohë për t’u mbledhur së bashku (ose për të ikur diku jashtë qytetit), mua më shërbeu që mëngjesin ta nisja me një ritëm më të qetë dhe së bashku me bashkëthemeluesen edhe partneren time të jetës, të